DANICO PARCHET

parchet din lemn masiv

Despre noi

Succesul nostru vine dintr-un angajament ferm fata de viziunea clientului. Transformam experienta in constructii prin crearea unui mediu care stimuleaza colaborarea si implicarea echipei de proiect.

Obiectivul nostru este de a furniza servicii de inalta specialitate.

In acest sens, serviciile noastre sunt mereu la punct, flexibile, rapide si, cel mai important, concentrate pe cerintele dvs. specifice. Intotdeauna cautam sa rezolvam si sa evitam problemele, nu sa le cream.

Oferind atat servicii (instalare si finisare) cat si vanzare (parchet si materiale necesare montajului) putem spune ca acoperim tot procesul de placare a pardoselilor cu lemn.

La Danico Parchet, ne bucuram de o atmosfera familiala si ne extindem aceasta experienta catre dvs. Personalul nostru specializat va va trata cu respect atat pe dvs. cat si casa dvs. Ne face placere sa facem experienta noastra cat mai buna posibil, motiv pentru care folosim tehnici care vor minimiza praful care apare inevitabil in amenajari. Va ascultam nevoile si preocuparile si facem tot posibilul pentru a le indeplini.Istoria noastra

era o frumoasa zi de toama

...dupa o experienta de 15 ani in domeniu.
Am inceput in anul 2009 proiectul Danico Parchet. In toti acesti ani am ...
...montat peste 50.000 mp de parchet.
...si am facut peste 700 de familii fericite.


Obiectivul nostru este de a furniza servicii de inalta specialitate.

Adresa:
Intr. Doinei Nr 45A,
Ilfov, Romania
Tel: (+40) 744 236 246
Email: office@danico-parchet.ro

Postari recente

Introducere in pardoseli

Alegerea materialului.